Středisko Sportwelt Amadé

Sportwelt Amadé (Radstadt, Flachau, Zauchensee, Wagrain, St. Johann, Filzmoos) je nejrozsáhlejší lyžařská oblast Salcburska, která sdružuje 25 lyžařských center a je nejbližší lyžařskou oblastí z ČR (po dálnici snadno dostupnou). Lyžování si užijete na skvěle upravovaných sjezdovkách po celém Ski Amadé. V průběhu celého dne se můžete občerstvit na četných horských chatách (Jausestation) a během jídla se vyhřívat na pravém horském sluníčku. K jaru už mívá slunce velkou sílu, takže se jistě domů vrátíte opáleni. Pokud se Vám po lyžování nechce domů na hotel, nenechte si ujít APRÉS SKI (taneční zábava v lyžákách na horských chatách). Pro cestu na lyžování (tam i zpět) můžete využívat četných Skibusů, které Vás zdarma dovezou, až pod sjezdovku.

800 - 2100 m
120 km
400 km
05:00

Hotel Brüggler***

Hotel Brüggler

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Tříhvězdičkový rodinný hotel Brüggler se nachází nedaleko centra horského městečka Radstadt. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou, WC a satelitní TV. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, bohatá večeře je o třech až čtyřech chodech. Relaxace: sauna a parní lázeň. Garážové parkování se nachází 200 m od hotelu. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hotelbrueggler.at

Orientační ceny s polopenzí

55-62 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel Brueggler***

Hotel Brueggler

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Tříhvězdičkový rodinný hotel Brueggler se nachází nedaleko centra horského městečka Radstadt. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou a WC, SAT-TV. Snídaně jsou formou bufetového stolu a večeře o třech až čtyřech chodech. K dispozici je na hotelu sauna a parní lázeň.

Orientační ceny s polopenzí

40-60 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel Moawirt****

Hotel Moawirt

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Rodinný hotel Moawirt se nachází na severní straně střediska Flachau, nedaleko silnice vedoucí do Wagrainu. Hotel leží cca 300 m od spodní stanice lanovky Rote Achter, vedoucí na vrchol střediska Flachau. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou, WC a satelitní TV. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: sauna a parní lázeň, infra sauna, solarium. Zábava: fitness, v blízkosti hotelu je aquapark. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.moawirt.com

Orientační ceny s polopenzí

65-80 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel Stegerbräu***

Hotel Stegerbräu

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Tříhvězdičkový rodinný hotel Stegerbräu se nachází v horském městečku Radstadt. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou a WC, satelitní TV. K dispozici je výtah. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: sauna, infra sauna a parní lázeň. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.stegerbraeu.at

Orientační ceny s polopenzí

50-64 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku