Středisko Hintertux

Hintertux patří k nejlépe vybaveným střediskům v Alpách a nabízí spoustu zajímavých aktivit pro všechna roční období, můžete zde lyžovat 365 dní v roce. Tratě všech stupňů obtížnosti (až do výše 2250 m), upravené svahy pro snowboarding a carving, hluboký prachový sníh, mimolyžařské sportovní vyžití a lákavý společenský život jsou devizy těchto středisek, která hostí spíše zámožnější klientelu. Mayrhofen je tradiční sportovní, turistické, horolezecké a lyžařské středisko a největší sídlo Zillertalu. Jedna ze spojovacích kabinových lanovek do rozsáhlého lyžařského areálu na svazích hory Penken vede přímo z centra města. Údolí Tuxského potoka s ledovcovým areálem Hintertux má svůj sportovní charakter. Neznamená to, že společenský život těchto středisek přichází zkrátka, ale prvořadý důvod jejich návštěvy je v perfektních lyžařských terénech. Ledovcové svahy pod vrcholem Olperer (3476 m) jsou vyhledávány nejlepšími světovými lyžaři k letnímu tréninku. Areály nad obcemi Vorderlanersbach a Lanersbach (do 2500 m) poskytují především sjezdové tratě střední a nižší obtížnosti vhodné pro rodinné lyžování.

1500 - 3250 m
75 km
610 km
06:30

Badhotel Kirchler****

Badhotel Kirchler

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Badhotel Kirchler se nachází v horské vesničce Tux v nadmořské výšce 1500 m, 500 m od spodní stanice lanovky na ledovce Hintertux. Hotel, který vlastní rodina Kirchler již přes 150 let, leží u nejvýše položenému termálnímu pramenu v Evropě. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, odpoledne svačina pro lyžaře a večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: sauna, parní lázeň a bazén s termální vodou. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.badhotel-kirchler.at

Orientační ceny s polopenzí

106-133 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel Madseiterhof***

Hotel Madseiterhof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Madseiterhof se nachází v horské vesničce Madseit v nadmořské výšce 1400 m, 2 km od ledovce Hintertux a 5 km od spodní stanice lanovky na Penken ve Vorderlanersbachu. Pokoje jsou obyčejné, starší, vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: sauna a parní lázeň. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.madseiterhof.at

Orientační ceny s polopenzí

35-55 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku