Středisko Lungau

Lyžařská oblast Lungau (Mauterndorf, St. Michael, St. Margarethen, Katchberg, Fanningberg, Obertauern) leží v jižním cípu Salcburska. Jedná se o jednu z nejslunečnějších oblastí Rakouska. V samotné oblasti Lungau na Vás čeká 142 km sjezdových tratí ve 3 areálech. Zakoupíte-li si rozšířenou permanentku (Lungo), můžete lyžovat i v lyžařském středisku Obertauern, tj. celkem na 242 km tratí. Přímo nad městečkem St. Michael, v části St. Martin, se nachází lyžařský areál Grosseck - Speiereck se 41 km tratí, převážně lehké a střední obtížnosti. Tento areál lyžařsky spojuje městečka St. Michael a Mautendorf, kam se můžete dostat po 4,5 km dlouhém údolním sjezdu. Další, velmi pěkný a oblíbený areál je Katschberg-Aineck, který je vzdálený od St. Michaelu 6 km. Je zde 70 km velmi pěkných, převážně červených sjezdových tratí. Katschberg má díky své poloze dostatek sněhu od prosince do dubna (100 % tratí je uměle zasněžováno). Dalším střediskem v oblasti je Fanninberg, u městečka Mariapfarr, kde je 30 km tratí všech obtížností. Vysoko položené lyžařské středisko Obertauern (100 km propojených sjezdových tratí = 60 km modrých, 36 km červených, 4 km černých) leží 25 km od městečka St. Michael. Jeho velkou výhodou je dostatek sněhu od začátku prosince do konce dubna. Lyžařský areál vytváří tzv. Tauernrunde a můžete jej objíždět ve dvou směrech, aniž byste sundali lyže z nohou. V lyžařském areálu Obertauern převládají středně náročné tratě. Pro snowboardisty je upravován funpark. V celém areálu je dostatek restaurací, kde si můžete odpočinout, místní specialitou je Gamsmilch (kamzičí mléko) - lehce alkoholický teplý mléčný nápoj, který si můžete objednat v hospůdce na konci kabinové lanovky Zehnerkar.

1100 - 2400 m
142 km
420 km
05:15

Vitalhotel Karla****

Vitalhotel Karla

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Vitalhotel Karla se nachází cca 0,5 km od centra horského městečka Mauterndorf. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: bazén, sauna a parní lázeň. Zábava: fitness, kuželky, šipky, billard, stolní tenis. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hotel-karla.at

Orientační ceny s polopenzí

62-125 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Waldgasthof Passegger***

Waldgasthof Passegger

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Tradiční rodinný Gasthof Passegger se nachází takřka na samotě, avšak pouhých 6 km od střediska Speiereck-Grosseck v Mauterndorfu. Pokoje jsou obyčejné, vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je o třech chodech.

Orientační ceny s polopenzí

34-52 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Penzion Urbanhof***

Penzion Urbanhof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Rodinný penzion Urbanhof se nachází 2 km od centra horského městečka St. Michael. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: bazén, sauna a parní lázeň. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.urbanhof.com

Orientační ceny s polopenzí

51-126 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku