Středisko Mölltal - Ankogel

Mölltal je moderní lyžařská oblast v jižní části Rakouska. Všem milovníkům lyžování (profesionálním i rekreačním lyžařům, snowboardistům, carverovým lyžařům i běžkařům) nabízí Mölltalský ledovec možnost lyžovat od října do května. Za pouhých 8 minut Vás dopraví supermoderní Gletscher Express (nejdelší podzemní lyžařská dráha na světě) na Mölltalský ledovec až do výšky 2200 m. Zde na Vás čeká 50 km preparovaných sjezdových tratí všech obtížností, nový Snowboard-Fun Park a 30 km běžeckých tratí. Náročné lyžaře jistě potěší 7 km dlouhá sjezdová trať s převýšení 1000 m. Běžkaři zde najdou 2 okruhy, jeden ve výšce 2200 m (5 km dlouhý) a druhý ve výšce 2800 m (8 km dlouhý). V tomto středisku máte k dispozici lyžařské nebo snowboardové školy a také lyžařský servis. Stejný Skipas můžete využít i na řadu dalších sjezdových areálů - nejzajímavější jsou oblasti Ankogel-Mallnitz (Flattach - Mallnitz 12 km) a Heiligenblut (Flattach - Heiligenblut 47 km). Kromě lyžování jsou možné, v 5 km vzdáleném městečku Obervellach, další sportovní aktivity: kluziště, 2 km dlouhá sáňkářská dráha, tenisová a squashová hala, saunový svět (různé druhy sauny a masáže).

2200 - 3200 m
50 km
520 km
06:15

Hotel Fraganterwirt***

Hotel Fraganterwirt

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Tento krásný tříhvězdičkový hotel Fraganterwirt se nachází v nejblíže k ledovci položené horské vesničce Flattach. Ke spodní stanici lanovky je to 8 km a do střediska Ankogel 16 km. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV, trezorem a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: sauna, bylinná parní lázeň, solárium. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.bergwelthotels.at/fraganter

Orientační ceny s polopenzí

56-71 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku