Středisko Bad Gastein

Nechte si zdát sen o pravé zimě: modrá obloha nad horskými úbočími s bohatou nadílkou sněhu, dým stoupající z komína typické horské chaty, cinkání zvonků na saních tažených koňmi, blahodárné pocity z uvolnění v horkých pramenech... . Tento sen se jmenuje lyžařská dovolená v Gasteinu! Příznivci zimních sportů, rodiny s dětmi, průzkumníci zimní krajiny a sportovci šplhající po ledových stěnách jsou v Gasteinertalu opravdu na správném místě. Běžkaři a turisté na sněžnicích zde ocení ticho a odloučenost této přírodní krajiny. Na rodiny s dětmi zde čekají speciální nabídky: od kvalitně vedených lyžařských kurzů už pro ty nejmenší, přes horské chaty, které pamatují na dětské návštěvníky, až po zábavu při večerním sáňkování! Gasteinské termální lázně jsou napájeny sedmnácti horkými prameny, v nichž budete moci pohodlně relaxovat. Večer máte na výběr z mnoha rozmanitých akcí a pohostinských zařízení, od útulné koliby až po elegantní kasino.

800 - 2600 m
200 km
445 km
04:45

Thermenhotel Sendlhof****

Thermenhotel Sendlhof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Sendlhof se nachází v horském městečku Bad Hofgastein v Gasteintalu. Vybavení: hotelový bar s krbem, podzemní garáže. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: velké wellness, venkovní bazén s termální vodou o teplotě 32C, vnitřní bazén, sauna, parní lázeň, fitness, za poplatek masáže. Ceny: jsou pouze orientační, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.sendlhof.at

Orientační ceny s polopenzí

87-122 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku