Středisko Skiwelt Wilder Kaiser - Brixental

Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental leží v srdci Kitzbühelských Alp a vytvářejí největší propojený lyžařský areál v Rakousku, který se skládá z devíti středisek: Brixen I. Thale, Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Itter, Hopfgarten, Kelschau a Westendorf. Lyžařské vyžití je zde od rodinných sjezdovek k speciálním boulovatým úsekům, od slunných míst až k 6 km dlouhým sjezdům v hlubokém sněhu. Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental je také špičkovou destinací pro SNOWBOARD s řadou funparků a halfpipes a volnými terény pro kvalitní freeride. Magneten je XL Snow-Park ve Westendorfu. Na běžkaře zde čekají trasy s údolními stopami pro klasiku i skating. Již tak obrovské možnost lyžování si ještě můžete rozšířit koupí All Star Card pro celé Kitzbühelské Alpy.

800 - 2000 m
279 km
520 km
06:15

Hotel Briem***

Hotel Briem

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Briem se nachází v horském městečku Westendorf, 400 m od lanovky a 15 km od střediska Kitzbühel. Lyžování: přímo ve Westendorfu je pěkný lyžařský areál. Lyžařské areály Brixentalu Skiwelt , které jsou 5 km vzdálené, patří k nejrozsáhlejším areálům Rakouska s 1000 km sjezdovek. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: wellness, sauna, BIO sauna, infra sauna, parní lázeň, solárium. Zábava: stolní tenis, dětský koutek. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hotelbriem.com

Orientační ceny s polopenzí

50-70 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel Tasma - Wilder Kaiser***

Hotel Tasma - Wilder Kaiser

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Tasma se nachází v horském městečku Kirchdorf in Tyrol, v nadmořské výšce 800m, několik kilometrů od lanovek Kitzbuhel, Sankt Johan a Wilder Kaiser. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou a WC, SAT-TV a částečně balkonem. Snídaně jsou formou bufetového stolu a večeře je možné si vybrat z několika možností. K dispozici sauna.

Orientační ceny s polopenzí

45-65, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku