Středisko Tauplitz - Salzburgerland

Oblast takzvané Solné Komory (Tauplitz, Altaussee, Mrtvé Hory, Rakouské Alpy) je jedna z nejstarších lyžařských oblastí Štýrska. Toto jedinečné lyžařské centrum je obklopeno Mrtvým pohořím a půvabným Grimmingem. V této oblasti se nachází tréninkový tábor běžkařů světového poháru. Běžkaři to mají kousek na ledovec Ramsau v lyžařské oblasti Dachstein Tauern Region. Zimní dovolená v této půvabné oblasti může zahrnovat i vycházky se sněžnicemi, projížďky na saních s koňským spřežením, jízda na koni, návštěvu krytého bazénu, sauny, tenisových kurtů, masáže, návštěvu termálních lázní v Bad Aussee, ledovcové lezení, bobovou dráhu a sjezdy s pochodněmi - člověk se zde zkrátka rozhodně nudit nebude. Turisté zde především obdivují jezero na náhorní planině Tauplitzalm a vodopád Tauplitz. Za shlédnutí stojí i ukázkový solný důl z 18. století.

900 - 2000 m
40 km
398 km
04:45

Hotel Sonnenuhr***

Hotel Sonnenuhr

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Sonnenuhr leží přímo na svahu. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC, satelitní TV. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, bohatá večeře je o třech až čtyřech chodech včetně salátového bufetu. Relaxace: sauna. Zábava: dětský koutek. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.sonnenuhr.at

Orientační ceny s polopenzí

62-80 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Penzion Zauchenwirt***

Penzion Zauchenwirt

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Penzion Zauchenwirt je klasický rakouský Gasthof, jehož tradice sahá až do 16. století. Nachází se 3 km od střediska Tauplitz. Penzion nabízí kulinářské speciality z vlastní zahrady. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC a satelitní TV. Stravování (polopenze): kuchyně je tradiční, rakouská. Snídaně je formou bufetového stolu, bohatá večeře je o třech až čtyřech chodech včetně salátového bufetu. Relaxace: sauna. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.zauchenwirt.at

Orientační ceny s polopenzí

55-60 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku