Středisko Zell am See

Zimní středisko Europa-Sportregion je tradiční lyžařské středisko s hlavními centry v Kaprunu a Zell am See. Jeho součástí je i areál celoročního lyžování na ledovci Kitzsteinhorn. Oba areály jsou propojeny sítí skibusů. Vynikající podmínky pro zimní pobyty a lyžování nacházejí stálí zahraniční i domácí návštěvníci již dlouhá léta ve společném regionu mezi vrcholy Schmittenhöhe (2000 m) nad městem Zell am See a Kitzsteinhorn (3203 m) s ledovcovým areálem nad Kaprunem. Zell am See se nachází na nádherném místě u Zellského jezera a poskytuje bohaté možnosti sportovního lyžování. Přímo ve městě nebo jeho bezprostřední blízkosti se nacházejí spodní stanice nejdůležitějších lanovek na svahy Schmittenhöhe s 25 kilometry obtížných a 50 km středně a méně obtížných sjezdovek. Nabídka Aprés-Ski je v Zell am See velmi bohatá, nebudou se zde nudit ani starší ani mladší návštěvníci. KAPRUN je s bohatou ubytovací kapacitou východiskem k ledovcovému areálu Kitzsteinhorn, kterému sice chybí náročnější svahy, ale nachází se v impozantním prostředí hlavního alpského hřebene a je v provozu po celý rok. Region se vyznačuje velmi dobrým zázemím pro snowboarding (funparky s U-rampami), perfektními podmínkami pro běžecké lyžování a dokonalou nabídkou dalších sportovních a společenských aktivit.

750 - 2000 m
75 km
507 km
06:15

Hotel Quehenberger2***

Hotel Quehenberger2

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Quehenberger se nachází 10 km od první lanovky ve středisku Saalbach-Hinterglemm, na okraji vesničky Maishofen. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC, satelitní TV, částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je o třech chodech. Relaxace: sauna, infra sauna, odpočívárna. Zábava: stolní tenis, fitness, stolní fotbal. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hotel-quehenberger.at

Orientační ceny s polopenzí

45-70 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel Sportkristall****

Hotel Sportkristall

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Sportkristall se nachází 5 km od Zell am See a 3 km od spodní stanice lanovky na ledovec Kitzsteinhorn. Vybavení: hotelový bar s krbem. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je o třech chodech. Relaxace: krásné wellness centrum s bazénem, saunou, parní lázní a vířivkou. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.sport-kristall.at

Orientační ceny s polopenzí

87-136 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Naturhotel Steiner***

Naturhotel Steiner

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Naturhotel Steiner (dříve hotel Wüstlau) se nachází 5 km od Zell am See, ale naopak jen 1 km od spodní stanice lanovky na ledovec Kitzsteinhorn. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je o třech chodech. Relaxace: sauna, odpočívárna. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje.

Orientační ceny s polopenzí

45-75 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel St. Hubertushof***

Hotel St. Hubertushof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel St. Hubertushof se nachází na břehu jezera Zell am See, v klidné části Thumersbach, 10 km od spodní stanice na ledovec Kitzsteinhorn. Tento hotel, se 60-ti letou tradicí, vlastní již třetí generace rodiny Mondré. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC, satelitní TV, částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně i večeře je formou bohatého teplého, studeného i salátového bufetového stolu. Relaxace: sauna, odpočívárna. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hubertus-pension.at

Orientační ceny s polopenzí

62-73 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku