Středisko Saalbach - Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm Leogang je největší lyžařská aréna v Rakousku. Pobyt v lyžařských střediscích je úplně bez aut, protože Vás supermoderní lyžařské vleky dovezou přímo z center obcí až na vrcholky hor. Lyžování si užijete na 200 kilometrech neskutečně upravených sjezdovkách - od mírných svahů, přes černé sjezdy pro mistrovství světa, od zábavných parků přes závodní dráhy, až po sjezdovku s muldami. Jistota sněhu je zde zaručena díky husté síti zasněžovacích zařízení, která čítá přes 400 strojů (na všech hlavních sjezdech). Široké úžasné sjezdovky jsou vhodné pro rodiny s dětmi, pro zdatné lyžaře jsou naopak určené vrcholy Kohlmaiskopf, Bernkogel,Reiterkogel a Spieleckkogel. Až se dostanete do dobré formy, můžete si vyzkoušet lyžování na razantních trasách, jako je sjezd pro mistrovství světa z vrcholu Zwölfer, vysokého 1.984 m nebo příkrý severní sjezd ze Schattbergu, který se nachází ve výšce 2020 m. Ať už jste vyznavači carvingového lyžování nebo ambiciózní závodní lyžaři, vždy si zde najdete vhodný svah. V údolí vozí lyžaře mezi jednotlivými místy bezplatné skibusy, které jezdí každý den od 9 do 17 hodin. Celá lyžařská oblast láká na kulinářské pochoutky jako jsou Kaspressknödel (knedlíčky s pivním sýrem), Kaiserschmarrn (sladký císařský trhanec) nebo Stelze (pečené vepřové koleno).

1000 - 2100 m
200 km
507 km
06:15

Hotel Glemmtalerhof****

Hotel Glemmtalerhof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Ideální poloha a vybavení hotelu Glemmtalerhof odpovídá těm nejnáročnějším hostům. Hotel se nachází v centru Hinterglemmu a je vzdálen 100 m od spodní lanovky Reiterkogelbahn. Lyžování: na lyžích odjedete a zároveň i přijedete přímo k hlavnímu vchodu hotelu. Pokoje jsou vybaveny sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV, telefonem, fénem, koupacím pláštěm apod.. Stravování: tradiční vynikající kuchyně zahrnuje kromě snídaňového bufetu, také odpolední bufet (v hotelové hale, od 16-17 hod., ihned po lyžování) a vydatný večerní bufet s domácími specialitami. Relaxace: pod střechou hotelu je možné využít krásný bazén s výhledem na panorama horských masívů kolem Saalbachu, dále pak saunu a BIO saunu (wellness bufet - čerstvé ovoce, čerstvé šťávy). Zábava: bar, disco a denně živá hudba. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.glemmtalerhof.com

Orientační ceny s polopenzí

79-174 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel Quehenberger1***

Hotel Quehenberger1

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Quehenberger se nachází 10 km od první lanovky ve středisku Saalbach-Hinterglemm, na okraji vesničky Maishofen. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC, satelitní TV, částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je o třech chodech. Relaxace: sauna, infra sauna, odpočívárna. Zábava: stolní tenis, fitness, stolní fotbal.

Orientační ceny s polopenzí

45-70 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku

Hotel St. Hubertushof***

Hotel St. Hubertushof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel St. Hubertushof se nachází na břehu jezera Zell am See, v klidné části Thumersbach, 10 km od spodní stanice na ledovec Kitzsteinhorn. Tento hotel, se 60-ti letou tradicí, vlastní již třetí generace rodiny Mondré. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC, satelitní TV, částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně i večeře je formou bohatého teplého, studeného i salátového bufetového stolu. Relaxace: sauna, odpočívárna. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.hubertus-pension.at

Orientační ceny s polopenzí

62-73 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku