Středisko Penken - Madseit

Zillertalské Alpy představujÍ jednu z největších lyžařských oblastí Rakouska. Mayrhofen je tradiční sportovní, turistické, horolezecké a lyžařské středisko (největší sídlo Zillertalu). Jedna ze spojovacích kabinových lanovek do lyžařského areálu na svazích hory Penken vede přímo z centra města. K tomuto areálu se připojuje také dráha z menšího sousedního Finkenbergu. Tratě všech stupňů obtížnosti do výše 2250 m, upravené svahy pro snowboarding a carving, hluboký prachový sníh, mimolyžařské sportovní vyžití a lákavý společenský život jsou devizy těchto středisek, která hostí spíše zámožnější klientelu. Údolí tuxského potoka s ledovcovým areálem Hintertux se od předchozích středisek Zillertalu liší důrazem na svůj sportovní charakter. Neznamená to, že společenský život těchto středisek přichází zkrátka, ale prvořadý důvod jejich návštěvy je v perfektních lyžařských terénech. Rovněž sněhové podmínky této oblasti patří k nejlepším v celém Rakousku. Ledovcové svahy pod vrcholem Olperer (3476 m) jsou vyhledávány nejlepšími světovými lyžaři k letnímu tréninku. Areály nad obcemi Vorderlanersbach a Lanersbach (do 2500 m) poskytují především sjezdové tratě střední a nižší obtížnosti vhodné pro rodinné lyžování. Zdejších 75 km upravovaných tratí a hustá síť lanových drah a vleků jsou zárukou špičkových zážitků po většinu roku. V této nejatraktivnější části Rakouska tak můžete lyžovat 365 dní v roce.

1400 - 2500 m
75 km
610 km
06:30

Hotel Madseiterhof***

Hotel Madseiterhof

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel Madseiterhof se nachází v horské vesničce Madseit v nadmořské výšce 1400 m, 2 km od ledovce Hintertux a 5 km od spodní stanice lanovky na Penken ve Vorderlanersbachu. Pokoje jsou obyčejné, starší, vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: sauna a parní lázeň. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.madseiterhof.at

Orientační ceny s polopenzí

35-55 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku