Středisko Maria Alm-Dienten-Hochkonig

Region Hochkönig uprostřed Salcburska je zážitkem pro lyžaře, snowboardisty a běžkaře. Tři obce na úpatí Hochkönigu, Maria Alm, Dienten a Mühlbach, patří k salcburským oblastem, kde máte jistý sníh. Hochkönig představuje: 34 lyžařských vleků a 150 skvěle upravených a širokých sjezdovek všech stupňů obtížnosti, útulné chaty, vhodné pro rodiny a se zárukou sněhu – tady se mohou nadšenci pro zimní sporty opravdu vydovádět! Díky sněžným dělům je možné sjíždět na lyžích do údolí až do jara. Po lyžování se můžete společensky vyžít nebo navštívit nejrůznější zařízení pro volný čas, jako jsou četné běžkařské stopy, osvětlené sáňkařské dráhy, dvě U-rampy, snowpark, curlingové dráhy, jízdy na saních tažených koňmi a mnohem více aktivit.

850 - 1850 m
120 km
520 km
05:30

Hotel Quehenberger4***

Hotel Quehenberger4

Ubytování, strava, vybavení hotelu a relaxace

Hotel se nachází 12 km od první lanovky střediska Maria Alm - Dienten -Hochkonig, na okraji vesničky Maishofen. Pokoje jsou vybavené sprchou, WC, SAT-TV, částečně balkonem a telefonem. K dispozici je na hotelu sauna, odpočívárna, lyžárna. Snídaně formou bufetového stolu, večeře bohaté o třech chodech.

Orientační ceny s polopenzí

45-60 Euro, přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního apartmánu nebo pokoje.

Zpracovat nabídku