Akce Rakousko | Velikonoce na lyžích 2021

Termín 02. - 05.04.2021
Délka 4 dny / 3 noci
Středisko Bad Kleinkirchheim
Ubytování Hotel Nock Resort****

Středisko Bad Kleinkirchheim

Malebné lázeňské městečko Bad Kleinkirchheim se nachází v rakouské oblasti Korutany. Toto lyžařské středisko nabízí více než 100 km sjezdovek - lyžařské terény od těch nejmírnějších svahů, až po strmé svahy pro opravdové experty. V letošním roce prověří kvalitu tohoto střediska i závody světového poháru v alpském lyžování na sjezdovce, kterou projektoval legendární lyžař Franz Klammer. Po náročném lyžování Vám jistě udělá dobře návštěva obrovského areálu Římských lázní, které se nachází pouhých pár metrů od sjezdovky.

1000 - 2100 m
100 km
515 km
06:00

Hotel Nock Resort****

Luxusní hotel Nock Resort se nachází v horském městečku Bad Kleinkirchheim ve spolkové zemi Korutany. Je přímo na sjezdovce, která vede do celého lyžařského areálu, dětský lyžařský vlek u hotelu. Vybavení: hotelový bar s krbem, kryté parkování. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou, WC, satelitní TV a částečně balkónem. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: velké wellness s bazénem o teplotě 32C, sauna, parní lázeň, za poplatek masáže. Zábava: fitness, squash, billiard, stolní fotbal, stolní tenis, air hokej, Xbox, dětská herna. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.nockresort.at

Program

Program akce:

čtvrtek – 14.00 hodin odjezd z areálu ŠNEKSPORT, Smetanova 7, Šlapanice

pátek, sobota - lyžování, ve večerních hodinách návštěva městečka BK a lázní Romerbad

neděle – lyžování, pozdní oběd, mezi 22.00 – 23.00 hodin návrat do Brna

Ceník

Dospělí 9 950 Kč
Děti do 12 let 6 950 Kč
Děti do 6 let 3 950 Kč
Vlastní doprava 9 950 Kč

Ceny pro děti jsou platné pouze za přítomnosti dvou dospělých na pokoji. V ceně je zahrnuto 3 noci ubytování s PP, skipas na 3 dny, doprava autobusem NEOPLAN, služby hotelu a kompletní organizační servis. Pozor, letos zatím bez autobusové dopravy z důvodu možné karantény.

Přihlásit se