Akce Rakousko | Jaráky na lyžích 2022

Termín 10. - 13.03.2022
Délka 4 dny / 3 noci
Středisko Bad Kleinkirchheim
Ubytování Hotel Nock Resort****

Středisko Bad Kleinkirchheim

Malebné lázeňské městečko Bad Kleinkirchheim se nachází v rakouské oblasti Korutany. Toto lyžařské středisko nabízí více než 100 km sjezdovek - lyžařské terény od těch nejmírnějších svahů, až po strmé svahy pro opravdové experty. V letošním roce prověří kvalitu tohoto střediska i závody světového poháru v alpském lyžování na sjezdovce, kterou projektoval legendární lyžař Franz Klammer. Po náročném lyžování Vám jistě udělá dobře návštěva obrovského areálu Římských lázní, které se nachází pouhých pár metrů od sjezdovky.

1000 - 2100 m
100 km
515 km
06:00

Hotel Nock Resort****

Luxusní hotel se nachází v horském městečku Bad Kleinkirchheim ve spolkové zemi Korutany. Je přímo na sjezdovce, vedoucí do celého lyžařského areálu. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou nebo vanou a WC, SAT-TV a částečně s balkonem. Snídaně jsou formou bufetového stolu a večeře je možné si vybrat z několika možností. K dispozici je veliké vellness s bazénem a teplotou 32C, sauna a parní lázeň. Za poplatek masáže.

Program

  • čtvrtek – od 15.00 hodin možnost ubytování na hotelu
  • pátek, sobota - lyžování, večer hotelové wellness.
  • neděle – do 11.00 opuštění pokoje, lyžování, zajištěna možnost osprchování po lyžování.

Ceník

Dospělí 9 300 Kč
Děti do 12 let 3 700 Kč
Děti do 6 let 1 400 Kč
Vlastní doprava 9 300 Kč

Ceny pro děti jsou platné pouze za přítomnosti dvou dospělých na pokoji. Je zde navíc sleva pro děti do 16 let 50%, tedy 4700 Kč. V ceně je zahrnuto 3 noci ubytování s PP, služby hotelu. Pozor, letos zatím bez autobusové dopravy z důvodu možné karantény. Tedy vlastní doprava. Pokud by měl někdo zájem, je možné vytížit všechna auta a podělit se tak o náklady na dopravu. Skipas není v ceně.

Přihlásit se