Akce Rakousko | Mikuláš na lyžích 2021

Termín 09. - 12.12.2021
Délka 4 dny / 3 noci
Středisko Sportwelt Amadé
Ubytování Hotel Stegerbräu***

Středisko Sportwelt Amadé

Sportwelt Amadé (Radstadt, Flachau, Zauchensee, Wagrain, St. Johann, Filzmoos) je nejrozsáhlejší lyžařská oblast Salcburska, která sdružuje 25 lyžařských center a je nejbližší lyžařskou oblastí z ČR (po dálnici snadno dostupnou). Lyžování si užijete na skvěle upravovaných sjezdovkách po celém Ski Amadé. V průběhu celého dne se můžete občerstvit na četných horských chatách (Jausestation) a během jídla se vyhřívat na pravém horském sluníčku. K jaru už mívá slunce velkou sílu, takže se jistě domů vrátíte opáleni. Pokud se Vám po lyžování nechce domů na hotel, nenechte si ujít APRÉS SKI (taneční zábava v lyžákách na horských chatách). Pro cestu na lyžování (tam i zpět) můžete využívat četných Skibusů, které Vás zdarma dovezou, až pod sjezdovku.

800 - 2100 m
120 km
400 km
05:00

Hotel Stegerbräu***

Tříhvězdičkový rodinný hotel Stegerbräu se nachází v horském městečku Radstadt. Pokoje jsou vybaveny vlastní sprchou a WC, satelitní TV. K dispozici je výtah. Stravování (polopenze): snídaně je formou bufetového stolu, večeře je dle vlastního výběru. Relaxace: sauna, infra sauna a parní lázeň. Ceny: přesnou kalkulaci Vám zpracujeme dle ročního období, délky pobytu a kvality konkrétního pokoje. www.stegerbraeu.at

Program

  • čtvrtek – 14.00 hodin odjezd z areálu ŠNEKSPORT, Smetanova 7, Šlapanice, od 13.00 grilparty
  • pátek, sobota - lyžování, ve večerních hodinách návštěva městečka Altenmarkt a moderního aquacentra
  • neděle – lyžování, pozdní oběd, mezi 21.00 – 22.00 hodin návrat do Brna

Ceník

Dospělí 5 680 Kč
Děti do 12 let 2 900 Kč
Děti do 6 let 2 900 Kč
Vlastní doprava 5 880 Kč

Ceny pro děti jsou platné pouze za přítomnosti dvou dospělých na pokoji. V ceně je zahrnuto 3 noci ubytování s PP, služby hotelu. Pozor, letos zatím bez autobusové dopravy z důvodu možné karantény. Tedy vlastní doprava. Pokud by měl někdo zájem, je možné vytížit všechna auta a podělit se tak o náklady na dopravu.

Přihlásit se